Košarkaški derbi pomjera meč Radnički - Zvezda!

Usled preklapanja termina završnog turnira košarkaškog Kupa Radivoja Koraća i prvog kola nastavka fudbalskog šampionata Srbije, došlo je do jedne bitnije promene termina utakmice, i to one u kojoj se sastaju Radnički iz Niša i Crvena zvezda.

Fudbal 16.02.2015 | 19:00
Košarkaški derbi pomjera meč Radnički - Zvezda!

Prvobitno, taj meč između pretposlednje i drugoplasirane ekipe je trebalo da se, kao i ostale utakmice 16. kola Jelen Superlige odigra u subotu.

No, kako bi u subotu, takođe u Nišu, moglo da dođe do košarkaškog "večitog derbija" u polufinalu Kupa (za šta je potrebno da Partizan u četvrtak od 21 pobedi Vojvodinu, a Zvezda u petak od 21 ekipu Konstantina), došlo je do pomeranja pomenutog fudbalskog duela.

Kako se može videti na sajtovima Radničkog iz Niša i Zajednice Superligaša, fudbalska utakmica između ekipe sa "Čaira" i Crvene zvezde pomerena je za ponedeljak, 23. februar, a počeće u 16 sati.

U ostalim mečevima 16. kola u subotu se od 13.30 sastaju Čukarički - Napredak, Donji Srem - Borac, Mladost Lučani - Jagodina, OFK Beograd - Vojvodina, Rad - Novi Pazar i Radnički 1923 - Spartak, dok se od 16 sati igra meč Partizan - Voždovac.

Na tabeli Jelen Superlige Partizan vodi sa 38 bodova, Zvezda ima 32, a slede Vojvodina sa 29, Čukarički sa 28, Novi Pazar sa 23, OFK Beograd sa 22, Jagodina sa 21 i ostali.

Komentari / 0

Ostavite komentar