Видео: Кежманов савјет Андерлехту - Продајте Митровића!

Српски репрезентативац Александар Митровић је на ефектан начин у недељу постигао свој први гол у 2015. години, али славу му је у последњем минуту отео некадашњи члан младе српске репрезентације Далибор Веселиновић.

Фудбал 16.02.2015 | 18:40
Видео: Кежманов савјет Андерлехту - Продајте Митровића!

Првенствена утакмица између Андерлехта и Мехелена завршена је резултатом 1:1, а вођство домаћој екипи донео је Митровић прецизним шутем главом, иако је био окренут леђима голу у 78. минуту.

На тај начин је Митровић постигао први првенствени погодак после 51 дана и утакмице са Вестерлоом, на којој је 20-годишњак зарадио и суспензију од два меча због ударања противничког играча лактом.

Међутим, велики бод дванаестопласираној екипи белгијског шампионата Мехелену, донео је некадашњи играч ОФК Београда, Ленса и Андерлехта, Далибор Веселиновић у трећем минуту надокнаде.

Матеја Кежман, такође наш некадашњи репрезентативац, после те утакмице похвалио је Митровића на белгијској телевизијској станици „ВТМ”.

„Он мора да иде у Премијер лигу. Не баш у екипу из врха, али дефинитивно у неки бољи тим. Ако купите играча за пет милиона евра, и после две године можете да добијете 15 милиона, онда треба да га продате и потражите новог Митровића. Мислим да је он бољи него што сам ја био. Поседује доста талента, има сјајне физилије и подсећа на Дидијеа Дрогбу. Ако настави да игра као против Мехелена и ако избегне повреде, биће један од најбољих европских стрелаца за коју годину”, сматра Кежман.

Митровић је ове сезоне постигао 15 голова за Андерлехт, а током зимског прелазног рока се доводио у везу са Бенфиком и Свонсијем, али је остао у Бриселу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дарко

04.10.2015 20:24

боље би било да причаш о намјештаљки јер тешко је за схватити свира им се 1. пенал у седмој минути они га промаше па у 14. минути опет промаше пенал у другом полувремену имају 20 јебених зицера и опет пенал у 89. минути којег опет фулају да би потом мехелен имао зицер у 92. и након тога им дају гол у 94. и овај Кежман прича о неком Митровићу па дај молим те

ОДГОВОРИТЕ