Video: Kežmanov savjet Anderlehtu - Prodajte Mitrovića!

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović je na efektan način u nedelju postigao svoj prvi gol u 2015. godini, ali slavu mu je u poslednjem minutu oteo nekadašnji član mlade srpske reprezentacije Dalibor Veselinović.

Fudbal 16.02.2015 | 18:40
Video: Kežmanov savjet Anderlehtu - Prodajte Mitrovića!

Prvenstvena utakmica između Anderlehta i Mehelena završena je rezultatom 1:1, a vođstvo domaćoj ekipi doneo je Mitrović preciznim šutem glavom, iako je bio okrenut leđima golu u 78. minutu.

Na taj način je Mitrović postigao prvi prvenstveni pogodak posle 51 dana i utakmice sa Vesterloom, na kojoj je 20-godišnjak zaradio i suspenziju od dva meča zbog udaranja protivničkog igrača laktom.

Međutim, veliki bod dvanaestoplasiranoj ekipi belgijskog šampionata Mehelenu, doneo je nekadašnji igrač OFK Beograda, Lensa i Anderlehta, Dalibor Veselinović u trećem minutu nadoknade.

Mateja Kežman, takođe naš nekadašnji reprezentativac, posle te utakmice pohvalio je Mitrovića na belgijskoj televizijskoj stanici „VTM”.

„On mora da ide u Premijer ligu. Ne baš u ekipu iz vrha, ali definitivno u neki bolji tim. Ako kupite igrača za pet miliona evra, i posle dve godine možete da dobijete 15 miliona, onda treba da ga prodate i potražite novog Mitrovića. Mislim da je on bolji nego što sam ja bio. Poseduje dosta talenta, ima sjajne fizilije i podseća na Didijea Drogbu. Ako nastavi da igra kao protiv Mehelena i ako izbegne povrede, biće jedan od najboljih evropskih strelaca za koju godinu”, smatra Kežman.

Mitrović je ove sezone postigao 15 golova za Anderleht, a tokom zimskog prelaznog roka se dovodio u vezu sa Benfikom i Svonsijem, ali je ostao u Briselu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Darko

04.10.2015 20:24

bolje bi bilo da pričaš o namještaljki jer teško je za shvatiti svira im se 1. penal u sedmoj minuti oni ga promaše pa u 14. minuti opet promaše penal u drugom poluvremenu imaju 20 jebenih zicera i opet penal u 89. minuti kojeg opet fulaju da bi potom mehelen imao zicer u 92. i nakon toga im daju gol u 94. i ovaj Kežman priča o nekom Mitroviću pa daj molim te

ODGOVORITE