Радоњић: Растерећени да добијемо Цедевиту!

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његова екипа у утакмицу са Цедевитом у Јадранској лиги улази растерећено, али да од својих играча у предстојећем мечу очекује да учине све како би у добром амбијенту дочекали такмичење у Купу Радивоја Кораћа.

Кошарка 16.02.2015 | 12:00
Радоњић: Растерећени да добијемо Цедевиту!

"Имамо обезбеђено прво место и са те стране нема оптерећења. Ипак, желим да одиграмо добар меч и да у добром амбијенту одемо у Ниш и тамо одиграмо Куп. Знамо да нас чека тежак дуел са Цедевитом из више разлога, а главни је то што смо истрошени после пораза у Атини од Панатинаикоса у Евролиги", рекао је Радоњић.

Тренер црвено-белих додао је да је Цедевита изузетно незгодан противник, али да се налази у сличној ситуацији каои његова екипа.

"И они, као и ми имају 100 путовања и то траје већ дужи период, имају велику потрошњу, не стижу да тренирају квалитетно и то, као и много других ствари утичу на квалитетнију игру", казао је Радоњић.

Звезда је у петак у Евролиги поражена у Атини од Панатинаикоса са 69:74, а Радоњић је навео да остаје жал што његови играчи нису крунисали добру игру тријумфом.

"После дуела у Грчкој, постоји жал што нисмо славили и направили подвиг у Атини, у мечу који је одигран на један начин и где смо од 22 поена заостатка дошли до пет поена предности. Потрошња је била велика у последње време и то је оптерећујуће пред меч са Цедевитом", нагласио је тренер Звезде.

Лидер АБА лиге ће у понедељак у 20.30 у хали Пионир дочекати Цедевиту у дербију 22. кола.

Коментари / 0

Оставите коментар