Radonjić: Rasterećeni da dobijemo Cedevitu!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa u utakmicu sa Cedevitom u Jadranskoj ligi ulazi rasterećeno, ali da od svojih igrača u predstojećem meču očekuje da učine sve kako bi u dobrom ambijentu dočekali takmičenje u Kupu Radivoja Koraća.

Košarka 16.02.2015 | 12:00
Radonjić: Rasterećeni da dobijemo Cedevitu!

"Imamo obezbeđeno prvo mesto i sa te strane nema opterećenja. Ipak, želim da odigramo dobar meč i da u dobrom ambijentu odemo u Niš i tamo odigramo Kup. Znamo da nas čeka težak duel sa Cedevitom iz više razloga, a glavni je to što smo istrošeni posle poraza u Atini od Panatinaikosa u Evroligi", rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih dodao je da je Cedevita izuzetno nezgodan protivnik, ali da se nalazi u sličnoj situaciji kaoi njegova ekipa.

"I oni, kao i mi imaju 100 putovanja i to traje već duži period, imaju veliku potrošnju, ne stižu da treniraju kvalitetno i to, kao i mnogo drugih stvari utiču na kvalitetniju igru", kazao je Radonjić.

Zvezda je u petak u Evroligi poražena u Atini od Panatinaikosa sa 69:74, a Radonjić je naveo da ostaje žal što njegovi igrači nisu krunisali dobru igru trijumfom.

"Posle duela u Grčkoj, postoji žal što nismo slavili i napravili podvig u Atini, u meču koji je odigran na jedan način i gde smo od 22 poena zaostatka došli do pet poena prednosti. Potrošnja je bila velika u poslednje vreme i to je opterećujuće pred meč sa Cedevitom", naglasio je trener Zvezde.

Lider ABA lige će u ponedeljak u 20.30 u hali Pionir dočekati Cedevitu u derbiju 22. kola.

Komentari / 0

Ostavite komentar