Поповић тврди: Земунело је под хипотеком!

Нови председник ФК Партизан за "Курир" открива шта је све урађено да би црно-белима био одблокиран рачун и тврди: "Освојићемо титулу!"

Фудбал 15.02.2015 | 17:30
Поповић тврди: Земунело је под хипотеком!

Председник Партизана Зоран Поповић у интервјуу за недељно издање листа "Курир" каже да је клуб подигао кредит од четири милиона евра и то "под најповољнијим условима" које је могао да добије.

"Још нисмо одлучили на шта ћемо усмерити та средства, али није тачно да ће два милиона отићи на порез, јер су наша дуговања по том основу око 700.000 евра. Битно је да одблокирамо рачун и послујемо несметано", изјавио је Поповић.

Он је потврдио да је као залог послужио Спортски центар Телеоптик, популарни "Земунело".

"Кредит смо добили на пет година и то тако што смо ставили хипотеку на СЦ Телеоптик, ту немамо шта да кријемо. Грејс период нам је 18 месеци, а каматна стопа 6,4 одсто, што је сигурно најповољније што смо могли да добијемо".

Поповић каже да стоји иза свог обећања, по коме ће у клуб "ући" шест милиона евра, а "вероватно и више од тога".

Он је изнео став и по најактуелнијем питању, а то су одлазак Данка Лазовића и продаја Петра Шкулетића у финишу припрема за пролећни део сезоне.

"Свако има право да каже шта хоће, па тако и чланови УО који кажу да смо слабији, али ја то не мислим. Освојићемо титулу!"

Први човек црно-белих истакао је да у Шкулетићевом случају није пресудила висина понуде, која је била "веома примамљива", већ жеља да се изађе у сусрет играчу.

"Било је јасно да он психолошки не би издржао (даље) играње у Србији".

Коментари / 0

Оставите коментар