Popović tvrdi: Zemunelo je pod hipotekom!

Novi predsednik FK Partizan za "Kurir" otkriva šta je sve urađeno da bi crno-belima bio odblokiran račun i tvrdi: "Osvojićemo titulu!"

Fudbal 15.02.2015 | 17:30
Popović tvrdi: Zemunelo je pod hipotekom!

Predsednik Partizana Zoran Popović u intervjuu za nedeljno izdanje lista "Kurir" kaže da je klub podigao kredit od četiri miliona evra i to "pod najpovoljnijim uslovima" koje je mogao da dobije.

"Još nismo odlučili na šta ćemo usmeriti ta sredstva, ali nije tačno da će dva miliona otići na porez, jer su naša dugovanja po tom osnovu oko 700.000 evra. Bitno je da odblokiramo račun i poslujemo nesmetano", izjavio je Popović.

On je potvrdio da je kao zalog poslužio Sportski centar Teleoptik, popularni "Zemunelo".

"Kredit smo dobili na pet godina i to tako što smo stavili hipoteku na SC Teleoptik, tu nemamo šta da krijemo. Grejs period nam je 18 meseci, a kamatna stopa 6,4 odsto, što je sigurno najpovoljnije što smo mogli da dobijemo".

Popović kaže da stoji iza svog obećanja, po kome će u klub "ući" šest miliona evra, a "verovatno i više od toga".

On je izneo stav i po najaktuelnijem pitanju, a to su odlazak Danka Lazovića i prodaja Petra Škuletića u finišu priprema za prolećni deo sezone.

"Svako ima pravo da kaže šta hoće, pa tako i članovi UO koji kažu da smo slabiji, ali ja to ne mislim. Osvojićemo titulu!"

Prvi čovek crno-belih istakao je da u Škuletićevom slučaju nije presudila visina ponude, koja je bila "veoma primamljiva", već želja da se izađe u susret igraču.

"Bilo je jasno da on psihološki ne bi izdržao (dalje) igranje u Srbiji".

Komentari / 0

Ostavite komentar