ПСЖ ослабљен пред ЛШ!

"Црно" поподне Пари сен Жермена...

Фудбал 15.02.2015 | 17:10
ПСЖ ослабљен пред ЛШ!

Да су знали како ће се одвијати првенствена утакмица против Каена (2:2), у Пари сен Жермену би можда одлучили да не изађу на терен и изгубе службеним резултатом 0:3!

Не би освојили бод, али би бар сачували екипу пред први окршај са Челсијем, у оквиру осмине финала Лиге шампиона...

Шалу на страну, Пари сен Жермен налази се у великим проблемима, пошто су у суботу чак четворица играча морала да напусте терен због повреда. Од тога, двојица у периоду када је тренер Лоран Блан већ обавио дозвољене три измене!

Јохан Кабај издржао је само 16 минута, Маркињош је замењен на полувремену, док су Серж Орије и Лукаш Моура изашли из игре у 71, односно 81. минуту.

"Свеци" су тако морали да заврше меч са два играча мање, што је Каен искористио да анулира дефицит од 2:0 и напусти Париз непоражен - 2:2 (Ибрахимовић 2, Лавеци 40 - Сала 89, Базиле 90+2)!

Домаћин је до два минута пре краја имао "у џепу" победу за продор на врх табеле, овако, лидер остаје Лион, који у недељу гостује Лоријену са бодом предности у односу на Олимпик Марсеј и ПСЖ.

Блан у уторак против Челсија неће моћи да рачуна на Кабаја, Маркињоша, Оријеа, Моуру, највероватније ни на Хавијера Пастореа, који је пропустио и суботњу утакмицу.

"Бићемо ослабљени, али играћемо храбро, на победу, иако смо лишени бројних опција", најавио је некадашњи репрезентативац Француске.

Осим меча ПСЖ - Челси, у уторак ће играти Шахтјор и Бајерн, а у среду Шалке - Реал Мадрид и Базел - Порто.

Остали парови су: Манчестер сити - Барселона, Јувентус - Борусија Дортмунд (24. фебруар), Бајер Леверкузен - Атлетико Мадрид и Арсенал - Монако (25. фебруар).

Коментари / 0

Оставите коментар