PSŽ oslabljen pred LŠ!

"Crno" popodne Pari sen Žermena...

Fudbal 15.02.2015 | 17:10
PSŽ oslabljen pred LŠ!

Da su znali kako će se odvijati prvenstvena utakmica protiv Kaena (2:2), u Pari sen Žermenu bi možda odlučili da ne izađu na teren i izgube službenim rezultatom 0:3!

Ne bi osvojili bod, ali bi bar sačuvali ekipu pred prvi okršaj sa Čelsijem, u okviru osmine finala Lige šampiona...

Šalu na stranu, Pari sen Žermen nalazi se u velikim problemima, pošto su u subotu čak četvorica igrača morala da napuste teren zbog povreda. Od toga, dvojica u periodu kada je trener Loran Blan već obavio dozvoljene tri izmene!

Johan Kabaj izdržao je samo 16 minuta, Markinjoš je zamenjen na poluvremenu, dok su Serž Orije i Lukaš Moura izašli iz igre u 71, odnosno 81. minutu.

"Sveci" su tako morali da završe meč sa dva igrača manje, što je Kaen iskoristio da anulira deficit od 2:0 i napusti Pariz neporažen - 2:2 (Ibrahimović 2, Laveci 40 - Sala 89, Bazile 90+2)!

Domaćin je do dva minuta pre kraja imao "u džepu" pobedu za prodor na vrh tabele, ovako, lider ostaje Lion, koji u nedelju gostuje Lorijenu sa bodom prednosti u odnosu na Olimpik Marsej i PSŽ.

Blan u utorak protiv Čelsija neće moći da računa na Kabaja, Markinjoša, Orijea, Mouru, najverovatnije ni na Havijera Pastorea, koji je propustio i subotnju utakmicu.

"Bićemo oslabljeni, ali igraćemo hrabro, na pobedu, iako smo lišeni brojnih opcija", najavio je nekadašnji reprezentativac Francuske.

Osim meča PSŽ - Čelsi, u utorak će igrati Šahtjor i Bajern, a u sredu Šalke - Real Madrid i Bazel - Porto.

Ostali parovi su: Mančester siti - Barselona, Juventus - Borusija Dortmund (24. februar), Bajer Leverkuzen - Atletiko Madrid i Arsenal - Monako (25. februar).

Komentari / 0

Ostavite komentar