Нове газде, стари проблеми за Парму!

Парми опет одузимају бодове! Дисциплинска комисија италијаског савеза разрезаће нове санкције Крсташима због неисплаћених зарада играчима који нису примили ни евро још од минулог лета. 

Фудбал 14.02.2015 | 14:00
Нове газде, стари проблеми за Парму!

Муке на Енио Тардинију се настављају и после доласка новог руководства! Парми ће још једном бити одузети бодови након одлуке Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Италије која је пресудила против клуба поводом неисплаћених плата играчима и читавом особљу Крташа од почетка ове сезоне. Према информацијама италијанских медија, најмање један бод биће одузет фењерашу Серије А.

Играчима и свим запосленима у клубу није исплаћен ниједан евро још од јула 2014. године. Осим читавог клуба који би у наредним данима требало да сазна колике га санкције очекују, кажњени су и доскорашњи председник Томазо Ђирарди и генерални директор Пјетро Леонарди. Да несрећа буде већа, играчима је такође прекипело и најавили су тужбу уколико им до понедељка не буду исплаћене заостале зараде или макар један део новца који им се дугује. Подсетимо, Крсташима је већ одузет бод крајем 2014. године из истог разлога.

Парма је за месец дана два пута мењала власнике – прво је поменути Ђирарди продао власништво над клубом Резарту Тачију за један евро, да би за исту суму од Тачија клуб недавно откупио Ђанпијеро Маненти. Упркос томе, изгледа да тиму који је некада претендовао на врх табеле Калча не долазе бољи дани и Крсташи ће тешко изборити опстанак с обзиром на то да су убедљиво последњи у Серији А са само девет бодова, а недавно су клуб напустила и два понајбоља играча Антонио Касано и Габријел Палета.

Коментари / 0

Оставите коментар