Nove gazde, stari problemi za Parmu!

Parmi opet oduzimaju bodove! Disciplinska komisija italijaskog saveza razrezaće nove sankcije Krstašima zbog neisplaćenih zarada igračima koji nisu primili ni evro još od minulog leta. 

Fudbal 14.02.2015 | 14:00
Nove gazde, stari problemi za Parmu!

Muke na Enio Tardiniju se nastavljaju i posle dolaska novog rukovodstva! Parmi će još jednom biti oduzeti bodovi nakon odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Italije koja je presudila protiv kluba povodom neisplaćenih plata igračima i čitavom osoblju Krtaša od početka ove sezone. Prema informacijama italijanskih medija, najmanje jedan bod biće oduzet fenjerašu Serije A.

Igračima i svim zaposlenima u klubu nije isplaćen nijedan evro još od jula 2014. godine. Osim čitavog kluba koji bi u narednim danima trebalo da sazna kolike ga sankcije očekuju, kažnjeni su i doskorašnji predsednik Tomazo Đirardi i generalni direktor Pjetro Leonardi. Da nesreća bude veća, igračima je takođe prekipelo i najavili su tužbu ukoliko im do ponedeljka ne budu isplaćene zaostale zarade ili makar jedan deo novca koji im se duguje. Podsetimo, Krstašima je već oduzet bod krajem 2014. godine iz istog razloga.

Parma je za mesec dana dva puta menjala vlasnike – prvo je pomenuti Đirardi prodao vlasništvo nad klubom Rezartu Tačiju za jedan evro, da bi za istu sumu od Tačija klub nedavno otkupio Đanpijero Manenti. Uprkos tome, izgleda da timu koji je nekada pretendovao na vrh tabele Kalča ne dolaze bolji dani i Krstaši će teško izboriti opstanak s obzirom na to da su ubedljivo poslednji u Seriji A sa samo devet bodova, a nedavno su klub napustila i dva ponajbolja igrača Antonio Kasano i Gabrijel Paleta.

Komentari / 0

Ostavite komentar