Реал против Депора вида ране од ''Јорганџија''!

Након дебакла у градском дербију, Реал дочекује Депортиво на Сантијаго Бернабеу и навијачи пристају само на убедљиву победу. Меч је на програму у суботу од 18 часова.

Фудбал 14.02.2015 | 09:40
Реал против Депора вида ране од ''Јорганџија''!

Карло Анћелоти никако не може да пронађе добитну комбинацију против градског ривала: "краљевићи" су изгубили са 4:0 овај пут. Депортиво баш нема ту срећу да дође у право време на гостовање Реалу. Притом је Ла Коруња у првом делу сезоне изгубила су са 2:8 на Ријазору, али доста ствари се променило од тог дуела.

Депортиво је остварио победе у претходна два кола, савладали су Еибар и Рајо Ваљекано и то су била два џиновска корака ка опстанку. Укупно, на претходних пет мечева, ова екипа има само један пораз и то од - Барселоне.

Пре поменутог пораза од Атлетика, Реал је имао четири узастопна тријумфа. Градски дерби је био први меч у првенству ове сезоне у којем Анћелотијеви изабраници нису постигли гол.

У овом дуелу, италијански стратег ће бити лишен помоћи ХАмес Родригеса, Серхија Рамоса, Пепеа и Луке Модрића, док "Депору" неће играти Сиднеј и Елдер Постига.

Коментари / 0

Оставите коментар