Real protiv Depora vida rane od ''Jorgandžija''!

Nakon debakla u gradskom derbiju, Real dočekuje Deportivo na Santijago Bernabeu i navijači pristaju samo na ubedljivu pobedu. Meč je na programu u subotu od 18 časova.

Fudbal 14.02.2015 | 09:40
Real protiv Depora vida rane od ''Jorgandžija''!

Karlo Anćeloti nikako ne može da pronađe dobitnu kombinaciju protiv gradskog rivala: "kraljevići" su izgubili sa 4:0 ovaj put. Deportivo baš nema tu sreću da dođe u pravo vreme na gostovanje Realu. Pritom je La Korunja u prvom delu sezone izgubila su sa 2:8 na Rijazoru, ali dosta stvari se promenilo od tog duela.

Deportivo je ostvario pobede u prethodna dva kola, savladali su Eibar i Rajo Valjekano i to su bila dva džinovska koraka ka opstanku. Ukupno, na prethodnih pet mečeva, ova ekipa ima samo jedan poraz i to od - Barselone.

Pre pomenutog poraza od Atletika, Real je imao četiri uzastopna trijumfa. Gradski derbi je bio prvi meč u prvenstvu ove sezone u kojem Anćelotijevi izabranici nisu postigli gol.

U ovom duelu, italijanski strateg će biti lišen pomoći HAmes Rodrigesa, Serhija Ramosa, Pepea i Luke Modrića, dok "Deporu" neće igrati Sidnej i Elder Postiga.

Komentari / 0

Ostavite komentar