Теслић: Шрафцигером убо школског друга!

Ученик Средње машинске школе "Никола Тесла" у Теслићу убо је школског друга шрафцигером у стомак, након вербалног сукоба током практичне наставе, саопштено је данас из ЦЈБ Добој.

Република Српска 13.02.2015 | 15:27
Теслић: Шрафцигером убо школског друга!

Повријеђени седамнаестогодишњак, након указане помоћи у теслићком Дому здравља, пребачен је у болницу "Свети апостол Лука" у Добоју, гдје је задржан на лијечењу, саопштено је из ЦЈБ.

Полиција је на основу до сада прикупљених сазнања утврдила да је између повријеђеног малољетника и његовог школског друга јуче дошло до вербалног сукоба током практичне наставе.

Изласком из зграде у којој се налази радионица Средње машинске школе "Никола Тесла" у Теслићу дошло је и до физичког сукоба и том приликом је малољетни ученик, највјероватније шрафцигером, задао убодну рану седамнаестогодишњаку.

О овом догађају обавијештен је тужилац за малољетнике по чијој наредби полиција предузима потребне радње, с циљем прикупљања чињеница потребних за квалификацију овог кривичног дјела.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Неко

13.02.2015 17:21

Ста се ово десава данас ? Па ови клинци нису нормални никако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смирноф

13.02.2015 20:17

Ма лудо све... Људи било је увијек туча, али туча, док данас, ако си погледао неког одмах вади нож или пиштољ. Као да живимо у дивљем западу.

ОДГОВОРИТЕ