Teslić: Šrafcigerom ubo školskog druga!

Učenik Srednje mašinske škole "Nikola Tesla" u Tesliću ubo je školskog druga šrafcigerom u stomak, nakon verbalnog sukoba tokom praktične nastave, saopšteno je danas iz CJB Doboj.

Republika Srpska 13.02.2015 | 15:27
Teslić: Šrafcigerom ubo školskog druga!

Povrijeđeni sedamnaestogodišnjak, nakon ukazane pomoći u teslićkom Domu zdravlja, prebačen je u bolnicu "Sveti apostol Luka" u Doboju, gdje je zadržan na liječenju, saopšteno je iz CJB.

Policija je na osnovu do sada prikupljenih saznanja utvrdila da je između povrijeđenog maloljetnika i njegovog školskog druga juče došlo do verbalnog sukoba tokom praktične nastave.

Izlaskom iz zgrade u kojoj se nalazi radionica Srednje mašinske škole "Nikola Tesla" u Tesliću došlo je i do fizičkog sukoba i tom prilikom je maloljetni učenik, najvjerovatnije šrafcigerom, zadao ubodnu ranu sedamnaestogodišnjaku.

O ovom događaju obaviješten je tužilac za maloljetnike po čijoj naredbi policija preduzima potrebne radnje, s ciljem prikupljanja činjenica potrebnih za kvalifikaciju ovog krivičnog djela.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Neko

13.02.2015 17:21

Sta se ovo desava danas ? Pa ovi klinci nisu normalni nikako.

ODGOVORITE
Name

Smirnof

13.02.2015 20:17

Ma ludo sve... Ljudi bilo je uvijek tuča, ali tuča, dok danas, ako si pogledao nekog odmah vadi nož ili pištolj. Kao da živimo u divljem zapadu.

ODGOVORITE