Пике о атмосфери у свлачионици Барсе...

Месијева реч се слуша у свлачионици, али последња је Енрикеова! "У сваком тиму понекад дође до неслагања, али то је сада прошлост. Меси је најбољи фудбалер свих времена", истакао је штопер каталонске екипе.

Фудбал 14.02.2015 | 08:20
Пике о атмосфери у свлачионици Барсе...

Дефанзивац Барселоне Ђерар Пике потврдио је оно што сви претпостављају у свету фудбала. Лионел Меси пита се за много тога у Барселони, али коначну реч, како тврди Пике, ипак има тренер Луис Енрике.

Шпански медији ове сезоне већ су неколико пута шпекулисали о сукобу Месија и Енрикеа, а тензија је достигла врхунац после пораза од Сосиједада (0:1) почетком године. Дан касније Меси се није појавио на тренингу и то је било довољно да почне прича о кризи у клубу.

Убрзо је, међутим, уследио одговор Барселоне на терену, која је од тада "везала" 10 победа и у потпуности се вратила у шампионску трку са мадридским Реалом.
"Наравно да је Луис Енрике тај који доноси коначне одлуке. Он је тренер, али је тачно да се у свлачионици слуша и Месијева реч. У сваком тиму понекад дође до неслагања, али то је сада прошлост. Меси је најбољи фудбалер свих времена", рекао је Пике за радио Кадена Копе.

Он је причао и о својој будућности у клубу, односно о томе како жели да заврши каријеру на Ноу Кампу.
"Волим фудбал све више и више и хоћу да наставим квалитетно да игра, Са сигурношћу могу да кажем да планирам до краја каријере да играм у Барселони. Нећу у други клуб", додао је 28-годишњи Пике.

Коментари / 0

Оставите коментар