Pike o atmosferi u svlačionici Barse...

Mesijeva reč se sluša u svlačionici, ali poslednja je Enrikeova! "U svakom timu ponekad dođe do neslaganja, ali to je sada prošlost. Mesi je najbolji fudbaler svih vremena", istakao je štoper katalonske ekipe.

Fudbal 14.02.2015 | 08:20
Pike o atmosferi u svlačionici Barse...

Defanzivac Barselone Đerar Pike potvrdio je ono što svi pretpostavljaju u svetu fudbala. Lionel Mesi pita se za mnogo toga u Barseloni, ali konačnu reč, kako tvrdi Pike, ipak ima trener Luis Enrike.

Španski mediji ove sezone već su nekoliko puta špekulisali o sukobu Mesija i Enrikea, a tenzija je dostigla vrhunac posle poraza od Sosijedada (0:1) početkom godine. Dan kasnije Mesi se nije pojavio na treningu i to je bilo dovoljno da počne priča o krizi u klubu.

Ubrzo je, međutim, usledio odgovor Barselone na terenu, koja je od tada "vezala" 10 pobeda i u potpunosti se vratila u šampionsku trku sa madridskim Realom.
"Naravno da je Luis Enrike taj koji donosi konačne odluke. On je trener, ali je tačno da se u svlačionici sluša i Mesijeva reč. U svakom timu ponekad dođe do neslaganja, ali to je sada prošlost. Mesi je najbolji fudbaler svih vremena", rekao je Pike za radio Kadena Kope.

On je pričao i o svojoj budućnosti u klubu, odnosno o tome kako želi da završi karijeru na Nou Kampu.
"Volim fudbal sve više i više i hoću da nastavim kvalitetno da igra, Sa sigurnošću mogu da kažem da planiram do kraja karijere da igram u Barseloni. Neću u drugi klub", dodao je 28-godišnji Pike.

Komentari / 0

Ostavite komentar