Јоветић умјесто у Италију, иде у Атлетико?!

Како преноси каталонски Спорт, лист додуше традиционално близак фудбалском клубу Барселона, Јоветић би на лето могао да дође, али под условом да Јорганџије продају некога од садашњих нападача.

Фудбал 14.02.2015 | 17:20
Јоветић умјесто у Италију, иде у Атлетико?!

Стеван Јоветић на крају сезоне највероватније ће напустити Манчестер Сити, а један од клубова који је показао интересовање за црногорског репрезентативца је Атлетико Мадрид.

Како преноси каталонски Спорт, лист додуше традиционално близак фудбалском клубу Барселона, Јоветић би на лето могао да дође на Висенте Калдерон, али под условом да Јорганџије продају некога од садашњих нападача.

Јоветић је доласком Вилфрида Бонија пао у други план у Ситију, који га није ни регистровао за наставак такмичења у Лиги шампиона на пролеће.

Црногорски репрезентативац у Ситији је дошао у лето 2013. године за 26 милиона фунти. Уговор са енглеским клубом истиче му у јуну 2018.

Лист Спорт наводи и да би Јоветић могао да попуни место у нападу ако Атлетико прода Марија Манџукића неком од европских великана који наводно чекају његов потпис.

На списку су, засад, Манчестер Јунајтед и Пари Сен Жермен. Клуб из Мадрида свакако би могао добро да заради на трансферу Манџукића, али се поставља реално питање зашто би се Атлетико ослободио нападача који је у досадашњем току сезоне на 30 мечева дао 19 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар