Jovetić umjesto u Italiju, ide u Atletiko?!

Kako prenosi katalonski Sport, list doduše tradicionalno blizak fudbalskom klubu Barselona, Jovetić bi na leto mogao da dođe, ali pod uslovom da Jorgandžije prodaju nekoga od sadašnjih napadača.

Fudbal 14.02.2015 | 17:20
Jovetić umjesto u Italiju, ide u Atletiko?!

Stevan Jovetić na kraju sezone najverovatnije će napustiti Mančester Siti, a jedan od klubova koji je pokazao interesovanje za crnogorskog reprezentativca je Atletiko Madrid.

Kako prenosi katalonski Sport, list doduše tradicionalno blizak fudbalskom klubu Barselona, Jovetić bi na leto mogao da dođe na Visente Kalderon, ali pod uslovom da Jorgandžije prodaju nekoga od sadašnjih napadača.

Jovetić je dolaskom Vilfrida Bonija pao u drugi plan u Sitiju, koji ga nije ni registrovao za nastavak takmičenja u Ligi šampiona na proleće.

Crnogorski reprezentativac u Sitiji je došao u leto 2013. godine za 26 miliona funti. Ugovor sa engleskim klubom ističe mu u junu 2018.

List Sport navodi i da bi Jovetić mogao da popuni mesto u napadu ako Atletiko proda Marija Mandžukića nekom od evropskih velikana koji navodno čekaju njegov potpis.

Na spisku su, zasad, Mančester Junajted i Pari Sen Žermen. Klub iz Madrida svakako bi mogao dobro da zaradi na transferu Mandžukića, ali se postavlja realno pitanje zašto bi se Atletiko oslobodio napadača koji je u dosadašnjem toku sezone na 30 mečeva dao 19 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar