Коста: Бију мене, ал' бијем и ја!

"Они који ме познају, добро разумеју о чему причам. Једноставно, некада на терену радим одређене ситнице како би испровоцирао реакцију ривала", поручио је Коста.

Фудбал 13.02.2015 | 23:00
Коста: Бију мене, ал' бијем и ја!

Дијего Коста навукао је на себе велики гнев противничких навијача, али и дела енглеских медија због стила игре, борбености и метода које користи како би стигао до циља. Нападач Челсија каже међутим да су његови стартови на противничке играче снажни, али племенити.

"Фрка" око Косте подигла се пошто је шпански репрезентативац нагазио Емреа Чана из Ливерпула на мечу полуфинала енглеског Лига купа.
"Погледајте моју досадашњу каријеру. Никада нисам повредио неког играча. Моји стартови су јаки, али истовремено и племенити", рекао је Коста, а пренео Би-Би-Си.

Тренер Челсија Жозе Мурињо недавно је казао да је инцидент са Чаном био случајност и да медији беспотребно праве хајку против његовог играча.
"Себе видим као борбеног играча који даје максимум на терену. Они који ме познају, добро разумеју о чему причам. Једноставно, некада на терену радим одређене ситнице како би испровоцирао реакцију ривала", објаснио је Коста.

Овај фудбалер у досадашнекм току сезоне за Челси је постигао 17 првенствених голова.
"Неки од стартова које ја морам овде да трпим у Шпанији би били кажњени црвеним картоном. Ипак, полако се навикавам. Енглески фудбал је физички много јачи од шпанског", закључио је Коста.

Коментари / 0

Оставите коментар