Kosta: Biju mene, al' bijem i ja!

"Oni koji me poznaju, dobro razumeju o čemu pričam. Jednostavno, nekada na terenu radim određene sitnice kako bi isprovocirao reakciju rivala", poručio je Kosta.

Fudbal 13.02.2015 | 23:00
Kosta: Biju mene, al' bijem i ja!

Dijego Kosta navukao je na sebe veliki gnev protivničkih navijača, ali i dela engleskih medija zbog stila igre, borbenosti i metoda koje koristi kako bi stigao do cilja. Napadač Čelsija kaže međutim da su njegovi startovi na protivničke igrače snažni, ali plemeniti.

"Frka" oko Koste podigla se pošto je španski reprezentativac nagazio Emrea Čana iz Liverpula na meču polufinala engleskog Liga kupa.
"Pogledajte moju dosadašnju karijeru. Nikada nisam povredio nekog igrača. Moji startovi su jaki, ali istovremeno i plemeniti", rekao je Kosta, a preneo Bi-Bi-Si.

Trener Čelsija Žoze Murinjo nedavno je kazao da je incident sa Čanom bio slučajnost i da mediji bespotrebno prave hajku protiv njegovog igrača.
"Sebe vidim kao borbenog igrača koji daje maksimum na terenu. Oni koji me poznaju, dobro razumeju o čemu pričam. Jednostavno, nekada na terenu radim određene sitnice kako bi isprovocirao reakciju rivala", objasnio je Kosta.

Ovaj fudbaler u dosadašnekm toku sezone za Čelsi je postigao 17 prvenstvenih golova.
"Neki od startova koje ja moram ovde da trpim u Španiji bi bili kažnjeni crvenim kartonom. Ipak, polako se navikavam. Engleski fudbal je fizički mnogo jači od španskog", zaključio je Kosta.

Komentari / 0

Ostavite komentar