Легенда Сколс ''пљунуо'' на Ван Гала и Јунајтед!

Пол Сколс отворено критиковао менаџера "црвених ђавола" и игру клуба са Олд Трафорда.

Фудбал 13.02.2015 | 19:20
Легенда Сколс ''пљунуо'' на Ван Гала и Јунајтед!

Пол Сколс, фудбалер који је целу каријеру провео у Манчестер јунајтеду, изјавио је да није задовољан оним што приказује тај клуб на утакмицама Премијер лиге.
После 25 одиграних кола Манчестер јунајтед заузима треће место на табели са 12 бодова заостатка за водећим Челсијем, а навијачи су на полувремену утакмице против Барнлија (3:1) пре два дана звиждали играчима због игре коју су приказали.

Легендарни фудбалер Манчестер јунајтеда рекао је да Манчестер јунајтед игра јадан фудбал.

"Није ми драго да кажем да се мучим када гледам екипу Луја ван Гала. Победили су Барнли у среду, али је ривал био много бољи у првом полувремену. У том делу игре фудбал који је Јунајтед играо био је јадан", рекао је Сколс.

Он је додао да играчи клуба са Олд Трафорда не ризикују довољно када екипа напада.

"Ако желиш да победиш противника мораш да нападаш, а да би нападао мораш да ризикујеш. Мало играча Јунајтеда је спремно на такав ризик. Као играч средине терена у том клубу морао сам да додајем лопту напред и то није увек било успешно. То није увек значило да нападачима на тањиру оставим чисту шансу јер је њихов посао да постижу голове".

Он је покушао да скрене пажњу да је Манчестер јунајтед велики клуб и да је и у његово време сваки играч морао поштено да се потруди на терену на сваком мечу.

"Да ли је то било лако? Не, али играли смо за Јунајтед и не треба да буде лако. У садашњем тиму Анхел Ди Марија највише ризикује и нажалост то му се није исплатило. Играчи као да су опседнути поседом лопте", додао је Сколс, који је целу каријеру провео у Јунајтеду и укупно одиграо 718 утакмица, постигавши 155 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар