Legenda Skols ''pljunuo'' na Van Gala i Junajted!

Pol Skols otvoreno kritikovao menadžera "crvenih đavola" i igru kluba sa Old Traforda.

Fudbal 13.02.2015 | 19:20
Legenda Skols ''pljunuo'' na Van Gala i Junajted!

Pol Skols, fudbaler koji je celu karijeru proveo u Mančester junajtedu, izjavio je da nije zadovoljan onim što prikazuje taj klub na utakmicama Premijer lige.
Posle 25 odigranih kola Mančester junajted zauzima treće mesto na tabeli sa 12 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem, a navijači su na poluvremenu utakmice protiv Barnlija (3:1) pre dva dana zviždali igračima zbog igre koju su prikazali.

Legendarni fudbaler Mančester junajteda rekao je da Mančester junajted igra jadan fudbal.

"Nije mi drago da kažem da se mučim kada gledam ekipu Luja van Gala. Pobedili su Barnli u sredu, ali je rival bio mnogo bolji u prvom poluvremenu. U tom delu igre fudbal koji je Junajted igrao bio je jadan", rekao je Skols.

On je dodao da igrači kluba sa Old Traforda ne rizikuju dovoljno kada ekipa napada.

"Ako želiš da pobediš protivnika moraš da napadaš, a da bi napadao moraš da rizikuješ. Malo igrača Junajteda je spremno na takav rizik. Kao igrač sredine terena u tom klubu morao sam da dodajem loptu napred i to nije uvek bilo uspešno. To nije uvek značilo da napadačima na tanjiru ostavim čistu šansu jer je njihov posao da postižu golove".

On je pokušao da skrene pažnju da je Mančester junajted veliki klub i da je i u njegovo vreme svaki igrač morao pošteno da se potrudi na terenu na svakom meču.

"Da li je to bilo lako? Ne, ali igrali smo za Junajted i ne treba da bude lako. U sadašnjem timu Anhel Di Marija najviše rizikuje i nažalost to mu se nije isplatilo. Igrači kao da su opsednuti posedom lopte", dodao je Skols, koji je celu karijeru proveo u Junajtedu i ukupno odigrao 718 utakmica, postigavši 155 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar