Е, моји челници Партизана! Ово сте причали, а шта радите сад?!

Челници Партизана причали једно, радили друго… Кажу да су били непромишљени.

Фудбал 13.02.2015 | 15:20
Е, моји челници Партизана! Ово сте причали, а шта радите сад?!

Понедељак, 2. фебруар: Преговори са Грегором Балажицом полако се приводе крају. Партизан ће за пар дана добити велико појачање у задњој линији, чиме ће се попунити последња критична позиција у клубу.

Испред стадиона у Хумској наилазимо на потпредседника црно-белих задуженог за односе са јавношћу, Милорада Вучелића. Питамо га за прелазни рок.

"Појачали смо се и испунили оно што је спортски сектор тражио. Довели смо Бабовића, Бандаловског. Долазак Балажица би значио и, врло вероватно, крај прелазног рока за Партизан".

Да ли ће бити одлазака, Вучелић одговара: Неће, остају сви".

Остају сви!? Изненађени смо, али очигледно да је управа решила да направи јак Партизан и да ништа не препусти случају на пролеће.

Понедељак, 9. фебруар, седам дана после изјаве Вучелића: Данко Лазовић одлази из Партизана!

Потпредседник Партизана Вучелић каже (у четвртак новинарима) да је и претходна, као и садашња управа нудила уговоре Лазовићу, али да договор није постигнут.

Четвртак, 12. фебруар, десет дана после изјаве Вучелића: Петар Шкулетић у Локомотиви из Москве, титула на коцки.

Партизан у трену остаје без најбољег нападачког тандема у земљи. Клуб преко ноћи постаје слабији него што је био на крају полусезоне.

Паника се шири међу навијачима Партизана, више и не толико због тога што је "титула на коцки", већ због питања: Шта то ради управа "парног ваљка"?

Вучелић тражи објашњење…

"Те изјаве су биле непромишљене, јер нисмо знали где долазимо. Како сам могао да знам да је Лазовић практично слободан играч са високом платом и да је потписао Пантић. Промениле су се околности и мене чуди како се нико није запитао како је понуда Лила од 2,3 милиона евра увећана за 90 посто после понуде Локомотиве. Које је утакмице одиграо Шкулетић у међувремену, ја немам одговор на то питање", одговара Вучелић на новинарско подсећања шта се причало, а шта догодило.

Неубедљиво, зар не?

Милош Вазура увелико је недоступан за представнике медија, иако се гласно чује да главне потезе вуче управо млади генерални директор. Са потпредседником задуженим за спортска питања тешко проналази заједнички језик.

За шта се уопште пита спортски сектор?

Вазура је наводно решио да доведе "велико име", да смири незадовољне навијаче, али и стручни штаб.

До почетка првенства остало је девет дана. Када крене по злу бодови се истопе очас посла. Зна то добро Тумбаковић… Други су од недавно активно у фудбалу.

Коментари / 0

Оставите коментар