E, moji čelnici Partizana! Ovo ste pričali, a šta radite sad?!

Čelnici Partizana pričali jedno, radili drugo… Kažu da su bili nepromišljeni.

Fudbal 13.02.2015 | 15:20
E, moji čelnici Partizana! Ovo ste pričali, a šta radite sad?!

Ponedeljak, 2. februar: Pregovori sa Gregorom Balažicom polako se privode kraju. Partizan će za par dana dobiti veliko pojačanje u zadnjoj liniji, čime će se popuniti poslednja kritična pozicija u klubu.

Ispred stadiona u Humskoj nailazimo na potpredsednika crno-belih zaduženog za odnose sa javnošću, Milorada Vučelića. Pitamo ga za prelazni rok.

"Pojačali smo se i ispunili ono što je sportski sektor tražio. Doveli smo Babovića, Bandalovskog. Dolazak Balažica bi značio i, vrlo verovatno, kraj prelaznog roka za Partizan".

Da li će biti odlazaka, Vučelić odgovara: Neće, ostaju svi".

Ostaju svi!? Iznenađeni smo, ali očigledno da je uprava rešila da napravi jak Partizan i da ništa ne prepusti slučaju na proleće.

Ponedeljak, 9. februar, sedam dana posle izjave Vučelića: Danko Lazović odlazi iz Partizana!

Potpredsednik Partizana Vučelić kaže (u četvrtak novinarima) da je i prethodna, kao i sadašnja uprava nudila ugovore Lazoviću, ali da dogovor nije postignut.

Četvrtak, 12. februar, deset dana posle izjave Vučelića: Petar Škuletić u Lokomotivi iz Moskve, titula na kocki.

Partizan u trenu ostaje bez najboljeg napadačkog tandema u zemlji. Klub preko noći postaje slabiji nego što je bio na kraju polusezone.

Panika se širi među navijačima Partizana, više i ne toliko zbog toga što je "titula na kocki", već zbog pitanja: Šta to radi uprava "parnog valjka"?

Vučelić traži objašnjenje…

"Te izjave su bile nepromišljene, jer nismo znali gde dolazimo. Kako sam mogao da znam da je Lazović praktično slobodan igrač sa visokom platom i da je potpisao Pantić. Promenile su se okolnosti i mene čudi kako se niko nije zapitao kako je ponuda Lila od 2,3 miliona evra uvećana za 90 posto posle ponude Lokomotive. Koje je utakmice odigrao Škuletić u međuvremenu, ja nemam odgovor na to pitanje", odgovara Vučelić na novinarsko podsećanja šta se pričalo, a šta dogodilo.

Neubedljivo, zar ne?

Miloš Vazura uveliko je nedostupan za predstavnike medija, iako se glasno čuje da glavne poteze vuče upravo mladi generalni direktor. Sa potpredsednikom zaduženim za sportska pitanja teško pronalazi zajednički jezik.

Za šta se uopšte pita sportski sektor?

Vazura je navodno rešio da dovede "veliko ime", da smiri nezadovoljne navijače, ali i stručni štab.

Do početka prvenstva ostalo je devet dana. Kada krene po zlu bodovi se istope očas posla. Zna to dobro Tumbaković… Drugi su od nedavno aktivno u fudbalu.

Komentari / 0

Ostavite komentar