Кога вара ова Управа Партизана?! Себе или...?!

Партизан одмах после продаје Шкулетића звао Делибашића! Можда би на тај начин управа клуба покушала да ублажи гнев навијача због одласка двојице стандардних нападача у смирај прелазног рока и то десетак дана пре почетка другог дела шампионата.

Фудбал 12.02.2015 | 21:20
Кога вара ова Управа Партизана?! Себе или...?!

Андрија Делибашић могао да би да се врати у Хумску, а управа Партизана у 33-годишњем нападачу види адекватну замену за Петра Шкулетића. Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, представници црно-белих у среду су ступили у контакт са Делибашићем, чим је било јасно да ће први стрелац Суперлиге отићи у московску Локомотиву.

Први пик јесењег шампиона Србије био је Габријел Клео, али је управа Партизана одустала од те идеје када је сазнала да Бразилац у Атлетико Параненсеу има годишњу плату од 800.000 долара.

Генерални директор Милош Вазура током данашњег дана се поверио сарадницима да би у овом тренутку било добро да Партизан доведе неко звучно име (добро читајте - звучно име). Можда би на тај начин управа клуба покушала да ублажи гнев навијача због одласка двојице стандардних нападача у смирај прелазног рока и то десетак дана пре почетка другог дела шампионата.

Избор је пао на Андирју Делибашића који је прошлу полусезону одмарао због повреде, а пре тога био је у тајландском тиму Рачубури. Он је недавно је постигао усмени договор са екипом Сутјеске, са којом је тренирао у претходном периоду, али још није потписао уговор са екипом из родног Никшића.

Овај фудбалер остао је упамћен као стрелац сва три поготка за Партизан у дебитантској сезони у Лиги шампиона пре 12 година. Колико је Делибашић велики навијач Партизана сведочи и податак да на аутомобилу има регистарску таблицу на којој стоји - НК ПФЦ 23.

Коментари / 0

Оставите коментар