Koga vara ova Uprava Partizana?! Sebe ili...?!

Partizan odmah posle prodaje Škuletića zvao Delibašića! Možda bi na taj način uprava kluba pokušala da ublaži gnev navijača zbog odlaska dvojice standardnih napadača u smiraj prelaznog roka i to desetak dana pre početka drugog dela šampionata.

Fudbal 12.02.2015 | 21:20
Koga vara ova Uprava Partizana?! Sebe ili...?!

Andrija Delibašić mogao da bi da se vrati u Humsku, a uprava Partizana u 33-godišnjem napadaču vidi adekvatnu zamenu za Petra Škuletića. Kako saznaje MOZZART Sport, predstavnici crno-belih u sredu su stupili u kontakt sa Delibašićem, čim je bilo jasno da će prvi strelac Superlige otići u moskovsku Lokomotivu.

Prvi pik jesenjeg šampiona Srbije bio je Gabrijel Kleo, ali je uprava Partizana odustala od te ideje kada je saznala da Brazilac u Atletiko Paranenseu ima godišnju platu od 800.000 dolara.

Generalni direktor Miloš Vazura tokom današnjeg dana se poverio saradnicima da bi u ovom trenutku bilo dobro da Partizan dovede neko zvučno ime (dobro čitajte - zvučno ime). Možda bi na taj način uprava kluba pokušala da ublaži gnev navijača zbog odlaska dvojice standardnih napadača u smiraj prelaznog roka i to desetak dana pre početka drugog dela šampionata.

Izbor je pao na Andirju Delibašića koji je prošlu polusezonu odmarao zbog povrede, a pre toga bio je u tajlandskom timu Račuburi. On je nedavno je postigao usmeni dogovor sa ekipom Sutjeske, sa kojom je trenirao u prethodnom periodu, ali još nije potpisao ugovor sa ekipom iz rodnog Nikšića.

Ovaj fudbaler ostao je upamćen kao strelac sva tri pogotka za Partizan u debitantskoj sezoni u Ligi šampiona pre 12 godina. Koliko je Delibašić veliki navijač Partizana svedoči i podatak da na automobilu ima registarsku tablicu na kojoj stoji - NK PFC 23.

Komentari / 0

Ostavite komentar