Шта кажу бројке о ''Барсином трозупцу''?

Барсин трозубац је три пута ефикаснији од Роналда, Бејла и Бенземе! Од првог јануара Меси, Нејмар и Суарез забележили 24 гола и 16 асистенција, док су суперстарови краљевског клуба стали на 10 погодака и шест гол додавања.

Фудбал 14.02.2015 | 16:00
Шта кажу бројке о ''Барсином трозупцу''?

До пре само два месеца причало се о проблемима који станују у свлачионици Барселоне, епском рату на релацији Лионел Меси-Луис Енрике...А онда су чланови каталонског гиганта пожелели да демонстрирају да су империја. И успели су у томе.

После серије од девет узастопних победа у свим такмичењима Барселона је више него активан учесник шампионске трке у Шпанији. И са много оптимизма може да гледа у будућност. Чак и говор бројки јасно показује да би од Блаугране требало да дрхти Реал Мадрида.

Наиме, нападачки трозубац Барселоне Меси-Нејмар-Суарез три пута је продуктивнији за екипу од ударног трилинга Реал Мадрида Бејл-Бензема-Роналдо. Бар у ових шест седмица 2015.године.

Од првог јануара асови Барселоне постигли су 24 гола и имали 16 асистенција, док су Роналдо, Бејл и Бензема у резутатима Реал Мадрида учествовали са 10 погодака и шест гол пасова.

Иако Луис Суарез још тражи форму, Меси и Нејмар су незаустављиви. Аргентинац је у 2015.години дао 11 голова и имао девет асистенција, док је Бразилац 10 пута погађао мрежу ривала и три пута асистирао.

Занимљиво, Роналдо је у истом периоду дао само четири гола и имао једну асистенцију.

Коментари / 0

Оставите коментар