Šta kažu brojke o ''Barsinom trozupcu''?

Barsin trozubac je tri puta efikasniji od Ronalda, Bejla i Benzeme! Od prvog januara Mesi, Nejmar i Suarez zabeležili 24 gola i 16 asistencija, dok su superstarovi kraljevskog kluba stali na 10 pogodaka i šest gol dodavanja.

Fudbal 14.02.2015 | 16:00
Šta kažu brojke o ''Barsinom trozupcu''?

Do pre samo dva meseca pričalo se o problemima koji stanuju u svlačionici Barselone, epskom ratu na relaciji Lionel Mesi-Luis Enrike...A onda su članovi katalonskog giganta poželeli da demonstriraju da su imperija. I uspeli su u tome.

Posle serije od devet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima Barselona je više nego aktivan učesnik šampionske trke u Španiji. I sa mnogo optimizma može da gleda u budućnost. Čak i govor brojki jasno pokazuje da bi od Blaugrane trebalo da drhti Real Madrida.

Naime, napadački trozubac Barselone Mesi-Nejmar-Suarez tri puta je produktivniji za ekipu od udarnog trilinga Real Madrida Bejl-Benzema-Ronaldo. Bar u ovih šest sedmica 2015.godine.

Od prvog januara asovi Barselone postigli su 24 gola i imali 16 asistencija, dok su Ronaldo, Bejl i Benzema u rezutatima Real Madrida učestvovali sa 10 pogodaka i šest gol pasova.

Iako Luis Suarez još traži formu, Mesi i Nejmar su nezaustavljivi. Argentinac je u 2015.godini dao 11 golova i imao devet asistencija, dok je Brazilac 10 puta pogađao mrežu rivala i tri puta asistirao.

Zanimljivo, Ronaldo je u istom periodu dao samo četiri gola i imao jednu asistenciju.

Komentari / 0

Ostavite komentar