Луковић поручио из Финске: Није страшно!

Несуђено велико појачање шампиона оперисано је успешно у Туркуу, одакле је имао поруку охрабрења за навијаче.

Фудбал 14.02.2015 | 15:00
Луковић поручио из Финске: Није страшно!

На крају, можда се испостави да повреда Ахилове тетиве коју је доживео Александар Луковић не спада у оне најтеже природе и да опоравак неће трајати пола године и више од тога.

Прве вести из Турске, одмах после утакмице са Рубином, на којој је доживео тешку повреду биле су охрабрујуће (није страшно, месец и по дана), потом су стигли другачији тонови, после прегледа магнетном резонанцом (за Луковића је завршена сезона), да би...

Фудбалер Црвене звезде успешно је оперисан у четвртак у Финској, у Туркуу, одакле се јавио навијачима клуба и послао поруку охрабрења.

"Др Ураваму ми је рекао да је задовољан како је операција прошла, и да повреда није толико страшна колико је мислио да јесте. За пар дана ћу се вратити у Србију, а наредна контрола је заказана за три месеца, и тада ће бити одлучено да ли ћу добити дозволу за тренирање", рекао је Луковић, и додао:

"Једва чекам да се вратим на терен и будем предводник екипе у европским мечевима".

Уз Александра Луковића је све време и физиотерапеут шампиона Србије, Иван Поповић.

Популарни "Луне" у Финску је отпутовао након што су Дејан Станковић и лекари Удинезеа препоручили доктора Уравамуа и успели да операцију Звездиног капитена закажу као ургентну.

Сада, Луковићу остаје да се опоравља пажљиво, стрпљиво и - успешно.

Коментари / 0

Оставите коментар