Luković poručio iz Finske: Nije strašno!

Nesuđeno veliko pojačanje šampiona operisano je uspešno u Turkuu, odakle je imao poruku ohrabrenja za navijače.

Fudbal 14.02.2015 | 15:00
Luković poručio iz Finske: Nije strašno!

Na kraju, možda se ispostavi da povreda Ahilove tetive koju je doživeo Aleksandar Luković ne spada u one najteže prirode i da oporavak neće trajati pola godine i više od toga.

Prve vesti iz Turske, odmah posle utakmice sa Rubinom, na kojoj je doživeo tešku povredu bile su ohrabrujuće (nije strašno, mesec i po dana), potom su stigli drugačiji tonovi, posle pregleda magnetnom rezonancom (za Lukovića je završena sezona), da bi...

Fudbaler Crvene zvezde uspešno je operisan u četvrtak u Finskoj, u Turkuu, odakle se javio navijačima kluba i poslao poruku ohrabrenja.

"Dr Uravamu mi je rekao da je zadovoljan kako je operacija prošla, i da povreda nije toliko strašna koliko je mislio da jeste. Za par dana ću se vratiti u Srbiju, a naredna kontrola je zakazana za tri meseca, i tada će biti odlučeno da li ću dobiti dozvolu za treniranje", rekao je Luković, i dodao:

"Jedva čekam da se vratim na teren i budem predvodnik ekipe u evropskim mečevima".

Uz Aleksandra Lukovića je sve vreme i fizioterapeut šampiona Srbije, Ivan Popović.

Popularni "Lune" u Finsku je otputovao nakon što su Dejan Stanković i lekari Udinezea preporučili doktora Uravamua i uspeli da operaciju Zvezdinog kapitena zakažu kao urgentnu.

Sada, Lukoviću ostaje da se oporavlja pažljivo, strpljivo i - uspešno.

Komentari / 0

Ostavite komentar