Шкулетић заплакао у Хумској!

Петар Шкулетић заплакао у Хумској, рекао новинарима члан управе Миломир Глигоријевић. "Понуда која се добија једном у животу, желим у Локомотиву".

Фудбал 12.02.2015 | 19:20
Шкулетић заплакао у Хумској!

У четвртак се пред новинарима на стадиону Партизана појавио и Петар Шкулетић, сада већ бивши играч црно-белих.

У Хумску је стигао прошле зиме, а нешто више од годину дана касније пакује кофере и Београд напушта као најбољи стрелац српског фудбала.

"То је понуда која се добија једном у животу", почео је стамени Србин из Црне Горе.

"Када је контактирала Локомотива људи из управе су ме питали да ли желим да прихватим понуду и ја сам изразио жељу", рекао је Шкулетић.

Уговор ће бити потписан на четири године.

"Срећан сам што ћу играти за велики клуб у јакој лиги. Остаје жал што са Партизаном нисам освојио титулу, али верујем да ће моји другови на крају доћи до циља".

За разлику од Данка Лазовића, Петру у Анталији није направљен испраћај уз торту. За тако нешто није било времена, позив да се врати у Београд био је изненадан.

"Нисам имао такав испраћај, јер се све брзо одиграло. Било је неколико клупских другова који су остали будни до касно у ноћ. Синоћ сам се спаковао и дошао у Београд, а вечерас путујем за Москву", додао је одлични нападач.

Одлазак из Партизана за Шкулетића је, упркос жељи да се опроба у јакој европској лиги, био је врло емотиван и са сузама, признао је новинарима члан управе Миломир Глигоријевић.

Коментари / 0

Оставите коментар