Škuletić zaplakao u Humskoj!

Petar Škuletić zaplakao u Humskoj, rekao novinarima član uprave Milomir Gligorijević. "Ponuda koja se dobija jednom u životu, želim u Lokomotivu".

Fudbal 12.02.2015 | 19:20
Škuletić zaplakao u Humskoj!

U četvrtak se pred novinarima na stadionu Partizana pojavio i Petar Škuletić, sada već bivši igrač crno-belih.

U Humsku je stigao prošle zime, a nešto više od godinu dana kasnije pakuje kofere i Beograd napušta kao najbolji strelac srpskog fudbala.

"To je ponuda koja se dobija jednom u životu", počeo je stameni Srbin iz Crne Gore.

"Kada je kontaktirala Lokomotiva ljudi iz uprave su me pitali da li želim da prihvatim ponudu i ja sam izrazio želju", rekao je Škuletić.

Ugovor će biti potpisan na četiri godine.

"Srećan sam što ću igrati za veliki klub u jakoj ligi. Ostaje žal što sa Partizanom nisam osvojio titulu, ali verujem da će moji drugovi na kraju doći do cilja".

Za razliku od Danka Lazovića, Petru u Antaliji nije napravljen ispraćaj uz tortu. Za tako nešto nije bilo vremena, poziv da se vrati u Beograd bio je iznenadan.

"Nisam imao takav ispraćaj, jer se sve brzo odigralo. Bilo je nekoliko klupskih drugova koji su ostali budni do kasno u noć. Sinoć sam se spakovao i došao u Beograd, a večeras putujem za Moskvu", dodao je odlični napadač.

Odlazak iz Partizana za Škuletića je, uprkos želji da se oproba u jakoj evropskoj ligi, bio je vrlo emotivan i sa suzama, priznao je novinarima član uprave Milomir Gligorijević.

Komentari / 0

Ostavite komentar