Дуле - некад беше 007, а сад носи каранфиле!

Од тренера кошаркаша Партизана Душка Вујошевића навикли смо да буде прича без длаке на језику, активно учествује на утакмицама, а са времена на време и да направи инцидент. Ипак, изгледа да је и сам Вујошевић, ма колико тврдоглав био и одбијао да то јавно призна, увидео неке своје грешке и почео и да се шали на сопствени рачун.

Кошарка 12.02.2015 | 17:40
Дуле - некад беше 007, а сад носи каранфиле!

Вујошевић је после утакмице са бугарским Левским (94:66) имао духовит коментар поводом тога што је спортски директор црно-белих Драган Тодорић, након саобраћајног удеса, дошао на меч са медицинском крагном.

„Нису тачне гласине да сам га ја давио”, рекао је искусни стручњак, јасно алудирајући на инциденте из прошлости када је стављао руку на гуше својих играча.

Први пут је у јуну прошле године свог, у тој селекцији најбољег играча, Богдана Богдановића почео да дави на првенственом мечу са ФМП-ом.

„Богдан је пре мог повратка у Партизан био 12, 13. играч.Постигао је све захваљујући свом раду у мом присуству. Све играче гледам као родитељ. Ушао је у велику нервозу и добио техничку грешку, после расправе”, покушао је да објасни свој поступак после утакмице Вујошевић.

Од тога је прошло само непуних пет месеци, а нова жртва црногорског тренера био је Михајло Андрић на утакмици са Хапоелом у Јерусалиму.

Реакција јавности после новог случаја дављења била је жестока, Вујошевић (некада 007, како су га навијачи звали због броја узастопних титула) се невешто бранио причом како се то дешава и међу породицама, односно да је то прихватљив вид васпитавања младих.

Тек када се мало стишао притисак на Вујошевића, почео је да се шали на тај рачун. Недавно је чак и учествовао у споту Групе ЈНА за песму „Дајте гол” у коме глуми спортског стратега уз више него јасну алузију на филм „Давитељ против давитеља".

Није се само смисао за хумор променио код Вујошевића, већ и начин одевања.

Додуше, и даље остаје при ставу да не носи сако на утакмици, али сада све ређе може да се види са наочарима. Изгледа да се стратегу Партизана напрасно поправио вид.

Коментари / 0

Оставите коментар