Партизан звао Клеа, али...!

Управа клуба из Хумске ступила у контакт са представницима бразилског нападача, али су били непријатно изненађени када су чули колика му је плата у Атлетику Параненсеу.

Фудбал 12.02.2015 | 18:00
Партизан звао Клеа, али...!

Како сада ствари стоје, све је извеснији одлазак Петра Шкулетића из Партизана, пошто је управа црно-белих, пошто је у Хумску стигла понуда московске Локомотиве, одлучила да контактира Бразилца Клеа који игра за Атлетико Параненсе.

Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, проблем је, као што је то готово увек случај када су у питању српски клубови, настао када су челници тима из Хумске од Клеових представника добили информацију да Бразилац у Атлетику има годишњу зараду од око 800.000 долара.

Клео је за Партизан играо годину и по дана, од лета 2009. до краја 2010. и у том периоду помогао је црно-белима да освоје титулу првака Србије и уђу у Лигу шампиона.

Одлука управе црно-белих да контактира Бразилца говори да би Шкулетић заиста могао ускоро да буде продат Локомотиви која је наводно спремна да понуди око четири милиона евра за најбољег стрелца Партизана.

Уколик Шкулетић оде, то ће представљати удар на спортске амбиције црно-белих у наставку сезоне, јер ће тренер Марко Николић бити остављен са само два класична нападача, Немањом Којићем и Иваном Шапоњићем.

Прелазни рок у Србији завршава се 14. фебруара, а у Русији две недеље касније.

Коментари / 0

Оставите коментар