Partizan zvao Klea, ali...!

Uprava kluba iz Humske stupila u kontakt sa predstavnicima brazilskog napadača, ali su bili neprijatno iznenađeni kada su čuli kolika mu je plata u Atletiku Paranenseu.

Fudbal 12.02.2015 | 18:00
Partizan zvao Klea, ali...!

Kako sada stvari stoje, sve je izvesniji odlazak Petra Škuletića iz Partizana, pošto je uprava crno-belih, pošto je u Humsku stigla ponuda moskovske Lokomotive, odlučila da kontaktira Brazilca Klea koji igra za Atletiko Paranense.

Kako saznaje MOZZART Sport, problem je, kao što je to gotovo uvek slučaj kada su u pitanju srpski klubovi, nastao kada su čelnici tima iz Humske od Kleovih predstavnika dobili informaciju da Brazilac u Atletiku ima godišnju zaradu od oko 800.000 dolara.

Kleo je za Partizan igrao godinu i po dana, od leta 2009. do kraja 2010. i u tom periodu pomogao je crno-belima da osvoje titulu prvaka Srbije i uđu u Ligu šampiona.

Odluka uprave crno-belih da kontaktira Brazilca govori da bi Škuletić zaista mogao uskoro da bude prodat Lokomotivi koja je navodno spremna da ponudi oko četiri miliona evra za najboljeg strelca Partizana.

Ukolik Škuletić ode, to će predstavljati udar na sportske ambicije crno-belih u nastavku sezone, jer će trener Marko Nikolić biti ostavljen sa samo dva klasična napadača, Nemanjom Kojićem i Ivanom Šaponjićem.

Prelazni rok u Srbiji završava se 14. februara, a u Rusiji dve nedelje kasnije.

Komentari / 0

Ostavite komentar