Наполи за само 5 евра!

Цене за меч протв Сасуола су више него промотивне. Улаз на навијачку трибину је свега пет евра, док ће оне најскупље на стадиону износити 50 евра.

Фудбал 12.02.2015 | 19:40
Наполи за само 5 евра!

Италијански стадиони ове сезоне су знатно пунији него неких претходних сезона, за шта су махом одговорни и клубови, који су драстичним смањењем цене карата, решили да љубитеље најважније споредне ствари на свету врате на трибине.

Наполи ће већ од четвртка почети продају улазница за меч 24. кола Серије А против Сасуола која се игра у понедељак 23. јануара.

Цене за овај меч су више него промотивне. Улаз на навијачку трибину је свега пет евра, док ће оне најскупље на стадиону износити 50 евра.

Посебну промоцију наполитанци нуде за такозвана породична места на стадиону, где је цена за одрасле 10 евра, а за децу старију од 12 година пет евра.

Наполи је према недавним статистичким подацима, које су објавили италијански медији, укупно седми најгледанији тим Серије А са нешто мање од 30.000 гледалаца у просеку.

Наполитанци су дефинитивно решени да привуку навијаче и на мечеве против оних мање атрактивних тимова, мада како игра Сасуоло ове сезоне, овај меч би морао да обилује головима и то на обе стране.

Коментари / 0

Оставите коментар