Napoli za samo 5 evra!

Cene za meč protv Sasuola su više nego promotivne. Ulaz na navijačku tribinu je svega pet evra, dok će one najskuplje na stadionu iznositi 50 evra.

Fudbal 12.02.2015 | 19:40
Napoli za samo 5 evra!

Italijanski stadioni ove sezone su znatno puniji nego nekih prethodnih sezona, za šta su mahom odgovorni i klubovi, koji su drastičnim smanjenjem cene karata, rešili da ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu vrate na tribine.

Napoli će već od četvrtka početi prodaju ulaznica za meč 24. kola Serije A protiv Sasuola koja se igra u ponedeljak 23. januara.

Cene za ovaj meč su više nego promotivne. Ulaz na navijačku tribinu je svega pet evra, dok će one najskuplje na stadionu iznositi 50 evra.

Posebnu promociju napolitanci nude za takozvana porodična mesta na stadionu, gde je cena za odrasle 10 evra, a za decu stariju od 12 godina pet evra.

Napoli je prema nedavnim statističkim podacima, koje su objavili italijanski mediji, ukupno sedmi najgledaniji tim Serije A sa nešto manje od 30.000 gledalaca u proseku.

Napolitanci su definitivno rešeni da privuku navijače i na mečeve protiv onih manje atraktivnih timova, mada kako igra Sasuolo ove sezone, ovaj meč bi morao da obiluje golovima i to na obe strane.

Komentari / 0

Ostavite komentar