Јокан: Вотфорд некад не игра паметно, али добијамо!

"Играли смо паметно тек у финишу меча са Брентфордом. Најважније је да смо победили, али као тренер морам да анализирам како смо дошли до тога", поручио је Јокановић.

Фудбал 13.02.2015 | 09:00
Јокан: Вотфорд некад не игра паметно, али добијамо!

Енглески Чемпионшип је такмичења у којем свако може да победи сваког и говото никад нема јасног фаворита. То је неколико пута до сада осетио и српски тренер Славиша Јокановић, чији Вотфорд је у уторак у гостима победио Брентфорд са 2:1 и остао у трци за прво место на табели.

Фудбалери Вотфорда од 38. минута су имали играча више, али су први примили гол, успели су и да промаше пенал, али су на крају дошли до великог преокрета и сва три бода.
“Наравно да сам срећан због резултата, али игра је била добра само у неким сегментима. Нисмо добро ушли у меч и дозволили смо Брентфорду да нам направи проблем са играчем мање. Често је на терену деловало као да смо ми добили црвени картон. Изгледа да нас је тек пробудио њихов погодак“, рекао је Јокановић за клупски сајт.

Вотфорд се сада попео на пету позицију на табели Чемпионшипа са шест бодова мање од водећег Мидлсброа.
“Играли смо паметно тек у финишу меча са Брентфордом. Најважније је да смо победили, али као тренер морам да анализирам како смо дошли до тога. Направимо себи проблем на почетку, али после пронађемо решење. Важно је да напредујемо из утакмице у утакмицу“, додао је бивши тренер Партизана.

Јокановићева екипа у следећем колу Чемпионшипа у суботу гостује Болтону.

Коментари / 0

Оставите коментар