Jokan: Votford nekad ne igra pametno, ali dobijamo!

"Igrali smo pametno tek u finišu meča sa Brentfordom. Najvažnije je da smo pobedili, ali kao trener moram da analiziram kako smo došli do toga", poručio je Jokanović.

Fudbal 13.02.2015 | 09:00
Jokan: Votford nekad ne igra pametno, ali dobijamo!

Engleski Čempionšip je takmičenja u kojem svako može da pobedi svakog i govoto nikad nema jasnog favorita. To je nekoliko puta do sada osetio i srpski trener Slaviša Jokanović, čiji Votford je u utorak u gostima pobedio Brentford sa 2:1 i ostao u trci za prvo mesto na tabeli.

Fudbaleri Votforda od 38. minuta su imali igrača više, ali su prvi primili gol, uspeli su i da promaše penal, ali su na kraju došli do velikog preokreta i sva tri boda.
“Naravno da sam srećan zbog rezultata, ali igra je bila dobra samo u nekim segmentima. Nismo dobro ušli u meč i dozvolili smo Brentfordu da nam napravi problem sa igračem manje. Često je na terenu delovalo kao da smo mi dobili crveni karton. Izgleda da nas je tek probudio njihov pogodak“, rekao je Jokanović za klupski sajt.

Votford se sada popeo na petu poziciju na tabeli Čempionšipa sa šest bodova manje od vodećeg Midlsbroa.
“Igrali smo pametno tek u finišu meča sa Brentfordom. Najvažnije je da smo pobedili, ali kao trener moram da analiziram kako smo došli do toga. Napravimo sebi problem na početku, ali posle pronađemo rešenje. Važno je da napredujemo iz utakmice u utakmicu“, dodao je bivši trener Partizana.

Jokanovićeva ekipa u sledećem kolu Čempionšipa u subotu gostuje Boltonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar