Симеоне неће из Атлетика, а доводи...?!

Енглески медији су претходних дана писали да је Манчестер Сити незадовољан учинком Мануела Пелегринија у овој сезони, а да бизнисмени на челу енглеског шампиона су наводно пикирали Дијега Симеонеа као његову замену. Из Шпаније су пак стигли, логични, деманти.

Фудбал 12.02.2015 | 10:40
Симеоне неће из Атлетика, а доводи...?!

Не само да Грађани не желе Аргентинца на својој клупи јер им се не уклапа у стил игре који желе да форсирају - нити би на располагању имао играче какви су му потребни – него ни Симеоне не жели да напусти Висенте Калдерон.

А и зашто би?

Атлетико је и даље у врху Примере, обрнута је ситуација и сада се Реал плаши комшија, а Чолеови ратници могу да избаце сваку екипу у Лиги шампиона на два меча, а стигле су и кинеске паре...

Инвестициони фонд са Далеког истока је преузео део клуба, унео огромну финансијску ињекцију, а не меша се у спортски део, притом је спремљена и инвестиција од 65.000.000 евра како би Јорганџије остале конкурентне на тржишту.

Извори из Шпаније тврде да ће Јорганџије на лето покушати да доведу нападача Пари Сен Жермен Единсона Каванија, пошто је наводно Уругвајац у сукобу са Златаном Ибрахимовићем, а спреман је да појача Висенте Калдерон.

Атлетико би тако имао трио који би могао да одговори арсеналу Барселоне и Реала – Кавани, Манџукић, Торес.

Коментари / 0

Оставите коментар