Simeone neće iz Atletika, a dovodi...?!

Engleski mediji su prethodnih dana pisali da je Mančester Siti nezadovoljan učinkom Manuela Pelegrinija u ovoj sezoni, a da biznismeni na čelu engleskog šampiona su navodno pikirali Dijega Simeonea kao njegovu zamenu. Iz Španije su pak stigli, logični, demanti.

Fudbal 12.02.2015 | 10:40
Simeone neće iz Atletika, a dovodi...?!

Ne samo da Građani ne žele Argentinca na svojoj klupi jer im se ne uklapa u stil igre koji žele da forsiraju - niti bi na raspolaganju imao igrače kakvi su mu potrebni – nego ni Simeone ne želi da napusti Visente Kalderon.

A i zašto bi?

Atletiko je i dalje u vrhu Primere, obrnuta je situacija i sada se Real plaši komšija, a Čoleovi ratnici mogu da izbace svaku ekipu u Ligi šampiona na dva meča, a stigle su i kineske pare...

Investicioni fond sa Dalekog istoka je preuzeo deo kluba, uneo ogromnu finansijsku injekciju, a ne meša se u sportski deo, pritom je spremljena i investicija od 65.000.000 evra kako bi Jorgandžije ostale konkurentne na tržištu.

Izvori iz Španije tvrde da će Jorgandžije na leto pokušati da dovedu napadača Pari Sen Žermen Edinsona Kavanija, pošto je navodno Urugvajac u sukobu sa Zlatanom Ibrahimovićem, a spreman je da pojača Visente Kalderon.

Atletiko bi tako imao trio koji bi mogao da odgovori arsenalu Barselone i Reala – Kavani, Mandžukić, Tores.

Komentari / 0

Ostavite komentar