Предсједник Сампа: Појма немам о фудбалу! Ту је Синиша!

Он ме обожава али неће да призна! Масимо Фереро својим шалама и харизмом покупио све симпатије у Италији.

Фудбал 13.02.2015 | 13:20
Предсједник Сампа: Појма немам о фудбалу! Ту је Синиша!

Чизма има новог шоумена. Масимо Фереро сваку прилику користи да направи нешто вредно пажње, па је сваки његов наступ у јавности лепак за новинаре. Он помера границе својом појавом, понашањем, смислом за хумор, а највише посебним односом према тренеру свог тима Синиши Михајловићу. Њихова занимљива сарадња почела је у јуну 2014. када је Фереро преузео Сампу. Ако је судити са ове тачке гледишта, поменути тандем се уиграо више него добро и донео ове сезоне лепе резултате Сампдорији. Она је тренутно на деоби високог четвртог места са Фиорентином. Међутим, било је и несугласица међу њима, највише око играчког кадра.
"Синиша ми је рекао да ће отићи ако не будем куповао добре играче. И ја сам их купио“, јасан је Италијан.

Он се пре уласка у фудбал бавио филмом, а ово ангажовање у Ђенови му је прво спортско искуство. Он има новац, Миха има знање и то лепо функционише. Италијан додаје да је Синиша био икс фактор који је имао пресудан утицај да уђе у фудбал.
"Имао сам много шанси да кренем да улажем у фудбал, али све околности су некако биле против мене, тада сам се активно бавио филмом. Али сада када сам чуо да је у питању Сампдорија, да је у питању Синиша и да се он пита за све, нисам размишљао. Не разумем се превише у фудбал, за сваки савет питам Миху. Он ме просто обожава, али неће то да призна. Кад буде отишао из клуба јако ћу му недостајати“, каже Масимо Фереро за италијанске медије.

Духовито је говорио и када је у питању будућност Србина на клупи италијанског тима.
"Када Синиша оде биће ми веома криво. Да ли ће нас напустити? Не знам. Сви кажу да хоће, али ја не размишљам много о томе. Ставио сам новац са стране за следећу годину да уштедимо за случај да оде“

Фереро се са осмехом осврнуо и на спекулације у јавности и медијима да би Антонио Касано могао да се врати у Сампу.
"Касано је добар дечко, али нас има баш много. Познато је да он жели да дође код нас, али ми имамо преко 40 фудбалера“, закључио је Фереро.

Коментари / 0

Оставите коментар