Predsjednik Sampa: Pojma nemam o fudbalu! Tu je Siniša!

On me obožava ali neće da prizna! Masimo Ferero svojim šalama i harizmom pokupio sve simpatije u Italiji.

Fudbal 13.02.2015 | 13:20
Predsjednik Sampa: Pojma nemam o fudbalu! Tu je Siniša!

Čizma ima novog šoumena. Masimo Ferero svaku priliku koristi da napravi nešto vredno pažnje, pa je svaki njegov nastup u javnosti lepak za novinare. On pomera granice svojom pojavom, ponašanjem, smislom za humor, a najviše posebnim odnosom prema treneru svog tima Siniši Mihajloviću. Njihova zanimljiva saradnja počela je u junu 2014. kada je Ferero preuzeo Sampu. Ako je suditi sa ove tačke gledišta, pomenuti tandem se uigrao više nego dobro i doneo ove sezone lepe rezultate Sampdoriji. Ona je trenutno na deobi visokog četvrtog mesta sa Fiorentinom. Međutim, bilo je i nesuglasica među njima, najviše oko igračkog kadra.
"Siniša mi je rekao da će otići ako ne budem kupovao dobre igrače. I ja sam ih kupio“, jasan je Italijan.

On se pre ulaska u fudbal bavio filmom, a ovo angažovanje u Đenovi mu je prvo sportsko iskustvo. On ima novac, Miha ima znanje i to lepo funkcioniše. Italijan dodaje da je Siniša bio iks faktor koji je imao presudan uticaj da uđe u fudbal.
"Imao sam mnogo šansi da krenem da ulažem u fudbal, ali sve okolnosti su nekako bile protiv mene, tada sam se aktivno bavio filmom. Ali sada kada sam čuo da je u pitanju Sampdorija, da je u pitanju Siniša i da se on pita za sve, nisam razmišljao. Ne razumem se previše u fudbal, za svaki savet pitam Mihu. On me prosto obožava, ali neće to da prizna. Kad bude otišao iz kluba jako ću mu nedostajati“, kaže Masimo Ferero za italijanske medije.

Duhovito je govorio i kada je u pitanju budućnost Srbina na klupi italijanskog tima.
"Kada Siniša ode biće mi veoma krivo. Da li će nas napustiti? Ne znam. Svi kažu da hoće, ali ja ne razmišljam mnogo o tome. Stavio sam novac sa strane za sledeću godinu da uštedimo za slučaj da ode“

Ferero se sa osmehom osvrnuo i na spekulacije u javnosti i medijima da bi Antonio Kasano mogao da se vrati u Sampu.
"Kasano je dobar dečko, ali nas ima baš mnogo. Poznato je da on želi da dođe kod nas, ali mi imamo preko 40 fudbalera“, zaključio je Ferero.

Komentari / 0

Ostavite komentar