Настасић: Жао ми је Видића!

Немачка прича о Матији Настасићу, а он је у интервјуу за "Билд" причао о себи. И још неким стварима...

Фудбал 11.02.2015 | 23:00
Настасић: Жао ми је Видића!

Фудбалски репрезентативац Србије Матија Настасић, који игра на позајмици у Шалкеу, рекао је данас да му је жеља да још дуго остане у немачком клубу и освоји Бундеслигу.

Настасић је у јануару дошао на шестомесечну позајмицу из Манчестер Ситија, са опцијом да на крају сезоне Шалке откупи уговор за 9,5 милиона евра.

"Јако сам срећан у Шалкеу и радујем се свакој утакмици. Када се заврши сезона разговараћемо и донети најбоље решење за све три стране. Јасно је да желим да останем у Гелзенкирехену, пошто је све на највишем могућем нивоу", рекао је Настасић у интервјуу за Билд.

Он је истакао да је главни циљ ове сезоне треће место које води директно у Лигу шампиона.

"Дефинитивно желим да сезону завршимо међу прва три места како бисмо изборили Лигу шампиона. Бајерн је невероватно јак велики фаворит за титулу, али питање је шта ће се све дешавати у будућности. Свака сезоне је прича за себе", навео је српски штопер.

Према његовим речима некадашњи саиграч из Ситија Един Џеко помогао му је у избору клуба.

"Разговарао сам са Едином о Бундеслиги, који је играо за Волфсбург. Рекао ми је да је Шалке један од највећих клубова и да би преласком направио прави потез. Немачка лига годинама је све јача и све је више врхунских играча", рекао је Настасић.

Настасић је рекао да му је жао што у репрезентацији Србије није играо у тандему са фудбалером Интера Немањом Видићем.

Он је прокоментарисао зашто је одиграо само једам меч ове сезоне за "грађане" и то у Комјунити шилду против Арсенала.

"Све је почело са повредом колена још у фебруару прошле године. Паузирао сам месец дана и вратио се на терен, али сам опет имао болове. Ишао сам код много доктора у Манчестеру, али нису могли тачно да ми кажу у чему је проблем. У потпуности сам се излечио у Аугзбургу код чувеног специјалите Бениша", закључио је Настасић.

Настасић је изабран у идеални тим 20. кола Бундеслиге, после победе над Борусијом из Менхенгладбаха у петак.

Коментари / 0

Оставите коментар