Nastasić: Žao mi je Vidića!

Nemačka priča o Matiji Nastasiću, a on je u intervjuu za "Bild" pričao o sebi. I još nekim stvarima...

Fudbal 11.02.2015 | 23:00
Nastasić: Žao mi je Vidića!

Fudbalski reprezentativac Srbije Matija Nastasić, koji igra na pozajmici u Šalkeu, rekao je danas da mu je želja da još dugo ostane u nemačkom klubu i osvoji Bundesligu.

Nastasić je u januaru došao na šestomesečnu pozajmicu iz Mančester Sitija, sa opcijom da na kraju sezone Šalke otkupi ugovor za 9,5 miliona evra.

"Jako sam srećan u Šalkeu i radujem se svakoj utakmici. Kada se završi sezona razgovaraćemo i doneti najbolje rešenje za sve tri strane. Jasno je da želim da ostanem u Gelzenkirehenu, pošto je sve na najvišem mogućem nivou", rekao je Nastasić u intervjuu za Bild.

On je istakao da je glavni cilj ove sezone treće mesto koje vodi direktno u Ligu šampiona.

"Definitivno želim da sezonu završimo među prva tri mesta kako bismo izborili Ligu šampiona. Bajern je neverovatno jak veliki favorit za titulu, ali pitanje je šta će se sve dešavati u budućnosti. Svaka sezone je priča za sebe", naveo je srpski štoper.

Prema njegovim rečima nekadašnji saigrač iz Sitija Edin Džeko pomogao mu je u izboru kluba.

"Razgovarao sam sa Edinom o Bundesligi, koji je igrao za Volfsburg. Rekao mi je da je Šalke jedan od najvećih klubova i da bi prelaskom napravio pravi potez. Nemačka liga godinama je sve jača i sve je više vrhunskih igrača", rekao je Nastasić.

Nastasić je rekao da mu je žao što u reprezentaciji Srbije nije igrao u tandemu sa fudbalerom Intera Nemanjom Vidićem.

On je prokomentarisao zašto je odigrao samo jedam meč ove sezone za "građane" i to u Komjuniti šildu protiv Arsenala.

"Sve je počelo sa povredom kolena još u februaru prošle godine. Pauzirao sam mesec dana i vratio se na teren, ali sam opet imao bolove. Išao sam kod mnogo doktora u Mančesteru, ali nisu mogli tačno da mi kažu u čemu je problem. U potpunosti sam se izlečio u Augzburgu kod čuvenog specijalite Beniša", zaključio je Nastasić.

Nastasić je izabran u idealni tim 20. kola Bundeslige, posle pobede nad Borusijom iz Menhengladbaha u petak.

Komentari / 0

Ostavite komentar