Антара у Кини жели тандем Еспањола: Гарсија-Стуани!

Нови тренер кинеског Хебеија, после довођења Ненада Милијаша жели и нападаче Еспањола.

Фудбал 11.02.2015 | 22:00
Антара у Кини жели тандем Еспањола: Гарсија-Стуани!

Довођењем Радомира Антића на клупу, кинески друголигаш Хебеи је послао поруку да је пласман у елиту приоритет за наредну сезону која ускоро почиње у Кини. Клуб који је основан тек 2010. године има велике финансијске могућности и жели да од следеће сезоне буде део елитног ранга кинеског фудбала.

Антићу је већ испуњена прва жеља и као прво појачање из иностранства је доведен Ненад Милијаш из турске Манисе. Али, ту није крај појачањима која Антић планира. Милијаша добро познаје из времена када су сарађивали у репрезентацији Србије, а са шпанског тржишта у које је такође добро упућен, српски стартег жели још двојицу фудбалера.

Каталонски медији пишу да је Антић упутио позиве двојици Еспањолових нападача Серхију Гарсији и Кристијану Стуанију. Реч је о најбољим стрелцима каталонске екипе у актуелној сезони Примере. Стуани је постигао девет голова у првенству, а Гарсија један мање. Јасно је да Кинези могу да понуде сјајне финансијске услове Уругвајцу и Шпанцу, али питање је како би Еспањол успео да усред сезоне надомести одлазак најбољих стрелаца.

Коментари / 0

Оставите коментар