Antara u Kini želi tandem Espanjola: Garsija-Stuani!

Novi trener kineskog Hebeija, posle dovođenja Nenada Milijaša želi i napadače Espanjola.

Fudbal 11.02.2015 | 22:00
Antara u Kini želi tandem Espanjola: Garsija-Stuani!

Dovođenjem Radomira Antića na klupu, kineski drugoligaš Hebei je poslao poruku da je plasman u elitu prioritet za narednu sezonu koja uskoro počinje u Kini. Klub koji je osnovan tek 2010. godine ima velike finansijske mogućnosti i želi da od sledeće sezone bude deo elitnog ranga kineskog fudbala.

Antiću je već ispunjena prva želja i kao prvo pojačanje iz inostranstva je doveden Nenad Milijaš iz turske Manise. Ali, tu nije kraj pojačanjima koja Antić planira. Milijaša dobro poznaje iz vremena kada su sarađivali u reprezentaciji Srbije, a sa španskog tržišta u koje je takođe dobro upućen, srpski starteg želi još dvojicu fudbalera.

Katalonski mediji pišu da je Antić uputio pozive dvojici Espanjolovih napadača Serhiju Garsiji i Kristijanu Stuaniju. Reč je o najboljim strelcima katalonske ekipe u aktuelnoj sezoni Primere. Stuani je postigao devet golova u prvenstvu, a Garsija jedan manje. Jasno je da Kinezi mogu da ponude sjajne finansijske uslove Urugvajcu i Špancu, ali pitanje je kako bi Espanjol uspeo da usred sezone nadomesti odlazak najboljih strelaca.

Komentari / 0

Ostavite komentar