Швајни иде из Бајерна?!

Капитен репрезентације Немачке открио је у још необјављеној аутобиографији да би ускоро могао да напусти минхенски клуб у којем је провео целу каријеру.

Фудбал 12.02.2015 | 13:40
Швајни иде из Бајерна?!

Бастијан Швајнштајгер планира да потражи нови клуб.
Капитен немачке репрезентације је у аутобиографији, која би ускоро требало да буде објављена, навео да је испунио све спортске циљеве у Бајерну и потребан му је нов изазов, преноси "Дејли Експрес".

Швајни, који је у вези са српском тенисерком Аном Ивановић, има уговор са Баварцима до лета 2016. године.

Спекулише се да ће 30-годишњи Бастијан напустити Бундеслигу и каријеру наставити у иностранству. У реду заинтересованих за искусног немачког аса стоје Челси, Манчестер јунајтед и Пари сен Жермен.

Верује се да су највеће шансе да се прикључи Манчестеру, јер је менаџер Луј ван Гал имао великог утицаја на његову каријеру из времена када су сарађивали у Бајерну.

Швајнштајгер је целу каријеру провео у Бајерну и освојио 20 трофеја, од чега шест титула у Бундеслиги, Лигу шампиона, седам националних купова, два Лига купа, два Суперкупа Немачке, УЕФА Суперкуп и Светско клупско првенство.

За репрезентацију Немачке наступио је 108 пута и дао 23 гола, а био је један од најзаслужнијих за освајање Светског првенства у Бразилу прошлог лета.

Коментари / 0

Оставите коментар