Реал већ зна ко ће замијенити Анћелотија!

Велики Зинедин Зидан биће нови тренер мадридског Реала! Наравно, не одмах. Али актуелни шампион Европе лагано уводи у систем једног од најбољих играча свих времена који ће, у догледно време, преузети кормило од Карла Анчелотија.

Фудбал 11.02.2015 | 10:40
Реал већ зна ко ће замијенити Анћелотија!

Овакав сценарио могао се и претпоставити, посебно јер је након прошлосезонске сарадње Зидана и Анчелотија Француз отишао на клупу Кастиље (другог тима Реала прим. аут.), а ватру је додатно потпалила изјава друге играчке легенде Краљевића - Мичела.

Човек који је пуних 14 година (1982-1996) провео у редовима великана европског фудбала и за то време освојио бројна тимска и индивидуална признања, открио је да не може себе да види на клупи Реала, пошто клуб већ има спремног наследника за популарног Карлета.

"Ја нећу бити следећи тренер Реала. Није да нисам довољно квалификован, већ клуб припрема Зинедина Зидана да једног дана наследи Анћелотија. Карло је идеалан тренер за Реал, радио је са великим фудбалским именима и људима попут Берлусконија и Абрамовича и увек тачно зна шта ради", рекао је Мичел, који је недавно добио отказ на месту тренера Олимпијакоса.

"Власник клуба је желео промене и ја сам то прихватио. Жао ми је што нисам успео да завршим свој посао у клубу. Мислим да сам добро радио последње две године, али морам да се помирим са судбином".

Коментари / 0

Оставите коментар